Valikko Sulje
”Kympin arvoinen tuote.
Todella herkullista!”
Anne L./Facebook

Perinteinen hapankaali

Hapankaalin maitohappobakteerikanta syntyy spontaanin käymisen tuloksena toisin kuin hapatettavien maitovalmisteiden, joihin meijereissä lisätään kullekin ominaista tiettyä bakteerikantaa. Maitohappokäyminen tarjoaa monia etuja: Ruoasta tulee ihmisen elimistölle helpommin sulavaa, vatsaa vaalivaa, tervettä bakteerikantaa lisäävää. Suoliston oma bakteerikanta vahvistuu, hapot tasaantuvat ja ruoansulatus paranee rauhoittaen ärtynyttäkin vatsaa.

Ainekset:
Valkokaali 94 %, porkkana 4,4 %, merisuola 1,6 %.

Valmistettu luonnollisella maitohappokäymisellä. Säilytettävä alle +4 °C, voi pakastaa. Pastöroimaton. Lisä- ja säilöntäaineeton.

Pakkaus voi pullistua, koska maitohappobakteerit tuottavat kaasua.

Valmistettu Suomessa. Käy sellaisenaan tai ruoanvalmistukseen.

Ravintosisältö 100 g:
energia 120 kJ (29 kcal)
rasva 0,2 g
hiilihydraatit 4,4 g
proteiini 1,1 g
suola 1,6 g